Vegetarische Groenteschnitzel Met Kruidensaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroen uit. Pel de teentjes knoflook en snijd ze fijn. Doe de kruiden met de knoflook en citroensap in een keukenmachine en pureer de kruiden. Voeg de olijfolie toe en meng de ingredienten tot een mooi gebonden saus ontstaat. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verhit de boter in een koekepan met een anti-aanbaklaag en bak de groenteschnitzels in ca. 8 minuten op halfhoog vuur goudbruin en gaar. Geef de kruidensaus er apart bij.

Vegetarische Groenteschnitzel Met Kruidensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept