Kabeljauw Met Witte Wijnsaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 1 blikje champignon-cremesoep en roer er 1 pakje kruiden-roomkaas en 1 bekertje zure room door (de saus niet laten koken). Verdeel de helft van de saus over de bodem van een ovenschaal, leg de vis erop en schep de rest van de saus erover. Verdeel er ca. 150 gr. witte en blauwe drui-ven zonder pit over. Bestrooi met 1 zakje ge-raspte kaas. Laat de kabeljauw met witte-wijnsaus in een voorverwarmde oven in ca. 35 minuten gaar en goudbruin worden

Kabeljauw Met Witte Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept