Romige Eierragout Met Ui

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren hardkoken, pellen en in vieren snijden. Uien in ringen snijden. In pan boter smelten. Ui met kerriepoeder ca. 8 min. zachtjes bakken. Bloem erdoor roeren. Scheutje voor scheutje koffieroom erdoor roeren tot gebonden saus ontstaat. Met deksel op pan even laten koken. In kopje peterselie en bieslook fijnknippen. Door saus roeren: bouillonpoeder, peterselie-bieslook, tom.puree en eieren. Nog ca. 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met peper.

Romige Eierragout Met Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept