Ierse Biersoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rijst en doe deze in de pan met het water,suiker kaneel laat dit aan de kook komen en laat de rijst goed gaar worden op een laag pitje onder tussen de korst van de sneetjes brood af snijden en het brood in blokjes snijden bak de blokjes goud bruin in een braadpan met iets olijfolie als de rijst gaar is deze in een blender met het overgebleven vocht fijn malen tot er een papjes ontstaat de rijst massa terug in de pan en dan het bier toevoegen en laat nu alles onder voordurend roeren aan de kook komen op smaak brengen met wat peper en zout in diepe borden scheppen en de brood croutons er overheen strooien

Ierse Biersoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biersoep met gekarameliseerde ui
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biersoep
30-60 min -
Bekijk recept
Hollandse Biersoep (oud Bruin)
10-20 min -
Bekijk recept
Dikke Biersoep Uit Limburg
0-10 min -
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse room
Nagerecht
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept