Pittige Oesterzwammen Met Linzen En Aardappel

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit ui en bleekselderij in 25 gram boter.
  • 2 Voeg oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 5 minuutjes.
  • 3 Voeg dan tomatenblokjes, linzen, bouillon, peper en zout, oregano, sojasaus, suiker en tomatenpuree toe.
  • 4 Doe helft oesterzwammengsel in ingevette overschaal en bedek dit met een laagje aardappelschijfjes. Herhaal dit.
  • 5 Vet een stuk aluminiumfolie in en leg dit met de beboterde kant naar beneden over de schaal.
  • 6 In voorverwarmde oven op 180 graden een uur bakken.
  • 7 Verwijder folie na 45 minuten om de aardappels bruin te laten worden

Pittige Oesterzwammen Met Linzen En Aardappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept