Canneloni Met Paksoi En Walnoten

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep het opgevangen tomatenvocht in de schaal. Doe het groentemengsel in een keuken-machine en voeg basilicum, huttenkase en walnoten toe. Pureer tot een glad mengsel en breng dat op smaak met zout en peper. Neem telkens een lasagnevel, leg hier wat vulling op en vorm er een rolletje van en leg het in de schaal. Giet de kaassaus er gelijkmatig over. Bestrooi het gerecht met de fijngehakte walnoten en bak het in circa 30 minuten goudbruin.

Canneloni Met Paksoi En Walnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept