Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-3 el olie verhitten in een pan en het vlees naargelang de dikte 4 a 6 min bakken -uit de pan nemen en in alu-folie wikkelen en laten rusten -1 el olie in de braadjus gieten en de paddestoelen korte tijd fruiten -bestrooi met peterselie en zet opzij -appels schillen en klokhuizen verwijderen en de appels in plakjes van 1 cm dik snijden -de rest van de olie verhitten en de appelschijven rondom fruiten -met 2 el Calvados blussen en laten inkoken -de gespoelde en uitgelekte slabladeren over de 4 borden verdelen -de vinaigrette maken en iets kookvocht van de veenbessen en de rest van de Calvados erbij gieten -snij het vlees in dunne plakken en met de paddestoelen, appel, veenbessen op de slabladeren schikken -bedruppel met de vinaigrette

Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

reebiefstukjes met sherry
0 min
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildsalade Met Peren En Pijnboompitten
30-60 min -
Bekijk recept