Wildsalade Met Peren En Pijnboompitten

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-het bakvet met de wildfond blussen en in een sauskommetje gieten -de peren schillen en halveren en in de lengte in plakken snijden, en dan in smalle reepjes -de rest van de olie in de pan verhitten en de peren voorzichtig fruiten -overgiten met de portwijn en kort aan de kook brengen en van het vuur nemen -in een andere pan zonder vet de pijnboompitten goudgeel roosteren -schil de knolselderij en snij in fijne reepjes -de veldsla schoonmaken en goed spoelen en laten uitdruipen en verdelen over de borden - maak de vinaigrette en meng de bakjus erdoor -snij de hazefilets schuin in dunne plakjes en schik met de peren op de salade -bestrooi met de selderijreepjes en pijnboompitten en bevochtig met de vinaigrette

Wildsalade Met Peren En Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept