China:Gwoo Lo Ye Lau

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Schil de gemberwortel en hak het schijfje fijn. Snijd de tomaten fijn. Verhit de olie. Voeg de ui toe en pers de knoflook erboven uit. Bak alles circa 2 minuten. Voeg de tomaten, de sojasaus, de rijstazijn, de suiker, de gemberwortel en ongeveer ? dl water toe. Laat alles 5 minuten zachtjes koken. Spoel intussen de vis af en dep de filets droog. Wrijf de vis in met zout en vijfkruidenpoeder. Klop het ei los. Haal de vis eerst door het ei en dan door de maizena. Verhit de olie in een koekepan. Bak de vis in ongeveer 5 minuten goudbruin en gaar. Bind de saus met de met wat water aangelengde maizena en breng de saus op smaak met zout en peper. Snijd de meloen in smalle reepjes en meng de reepjes door de saus. Geef de saus bij de gebakken vis. Serveer met rijst.

China:Gwoo Lo Ye Lau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Piska Kayente
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

China-Saus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Vlees Uit Noord China
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pekingeend Met Pannekoeken (China)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep Van Gedroogde Paddestoelen Met Rijst Uit China
20-30 min -
Bekijk recept