Oosters Varkensvlees In Warme Auberginesaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de olie in de wok en voeg de aubergine blokjes toe en bak deze 1,5 min -uit de wok halen, en laten uitlekken op keukenpapier -olie afgieten op 1 el na en het vlees met de chilipoeder toevoegen -aubergine erbij met de tabasco en 1,5 min bakken -voeg wat bouillon toe en laat pruttelen tot bijna alle vloeistof is verdampt

Oosters Varkensvlees In Warme Auberginesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met aubergine
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met batata harra (pittige aardappel)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept