Rundvlees-daube

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade met de wijn, cognac, azijn, sjalot, wortel,tijm, rozemarijn, peterselie, knoflook, peperkorrels en laurier. Leg het vlees erin en roer goed om. Zet 8 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 150 graden C. Dep het vlees droog. Bewaar de marinade. Verhit de helft van olie en bak het vlees bruin. Voeg de tomaten en champignons toe en zeef de marinade boven de pan. Breng aan de kook en zet de stoofpot 2 1/2 uur (met de deksel). Neem de pan uit de oven en voeg de ham en olijven toe. Zet nog een 30 minuten in de oven. Serveer!!

Rundvlees-daube is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Daube de boeuf aux olives
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daube à la provençale
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daube De Boeuf.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf En Daube
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept