Bladerdeegnestjes Met Spinazie En Plakjes Ei

8
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in elk soufflebakje een lapje bladerdeeg. Knip de punten met een schaar af, zodat er een ronde vorm ontstaat. Vul het deeg met het spinaziemengsel. Zet de bakjes circa 20 minuten in de oven. Schep voorzichtig de spinazie- nestjes uit de bakjes. Garneer de nestjes met de fijngehakte eieren.

Bladerdeegnestjes Met Spinazie En Plakjes Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Franse Bladerdeegnestjes Met Spinazie En Plakjes Ei
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Franse Bladerdeegnestjes Met Spinazie En Plakjes Ei
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Franse Bladerdeegnestjes Met Spinazie En Plakjes Ei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Franse bladerdeegnestjes met spinazie en plakjes ei
Bekijk recept