Dendeng Terih 3

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in Kleine lapjes. Maak de kruiden fijn. Doe de lapjes vlees, de fijngemaakte kruiden, asem en santen in een pan met 2 dl water. Kook het geheel tot het droog en het vlees zacht is. Eventueel kunt u de kooktijd verlengen, door telkens water in kleine hoeveelheden tegelijk toe te voegen.

Dendeng Terih 3 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dendeng terik (gekruid rundvlees met kokosmelk) & gebakken Chinese kool
15 min-
Bekijk recept
Dendeng Terik 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik Met Tempeh Of Tahoe 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept