Dendeng Ragi 2

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het vlees gedurende korte tijd en snijd het vervolgens in kleine blokjes. Wrijf dan het vlees in met een mengsel van de asem, zout en de helft van de ketumbar en de djintan. Braad het vlees aan in de olie. Vermeng daarna de rest van de ketumbar en djintan met peper, ui, Spaanse peper en kokos. Voeg ook dit aan het vlees toe en braad het geheel goed door in veel olie, tot de kokos bruin is.

Dendeng Ragi 2 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dendeng terik (gekruid rundvlees met kokosmelk) & gebakken Chinese kool
15 min-
Bekijk recept
Dendeng Terik 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik Met Tempeh Of Tahoe 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept