Dendeng Ragi 1 (gebraden Vlees & Gekruide Kokos)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dunne plakjes. Smeer het in met zout en ketjap. Verwarm de olie of de boter en braad het vlees hierin gaar. Bereid de kokos als voor seroendeng. Wentel de gebraden stukjes vlees erin en bak ze tot de gekruide kokos bruin ziet. Steeds op een lage warmtebron. Laat goed afkoelen, doe het in een goed afsluitbare pot of koekblik. Zo weggezet kan dit bijgerecht lang bewaard worden.

Dendeng Ragi 1 (gebraden Vlees & Gekruide Kokos) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Dendeng terik (gekruid rundvlees met kokosmelk) & gebakken Chinese kool
15 min-
Bekijk recept
Dendeng Terik 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik Met Tempeh Of Tahoe 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept