Gevulde Pasta Met Tomatensaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de schelpen, giet ze af en spoel ze onder koud water. Meng ricotta, mozzarella, eieren, peterselie en zout en peper in een kom. Vul er de schelpen mee. Schep een dun laagje tomatensaus op de bodem van een bakblik. Leg de schelpen erop en giet er de rest van de saus over. Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas. Dek het blik met folie af en zet het 15-20 minuten in de oven.

Gevulde Pasta Met Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept