! 1/2 dl olijfolie.
1 teen knoflook,flink gekneusd
1 bakje kleine rijpe tomaatjes,250 gram,in kwarten
1/2 bosje basilicum,blaajes gescheurd
6 el kappertjes,liefst op zout,wel goed afspoelen,uit laten lekken.
zout en peper
400 gram spaghetti
1 bol mozzarella,in stukken gescheurd of in blokjes
75 gram rucola,stelen verwijderd Voorbereiding Verwarm de olijfolie in een pannetje tot lauw,voel met je vinger in de olie,hij mag niet warm worden.
Voeg de knoflook toe.
Haal het pannetje van van het vuur en voeg de tomaatjes,basilicum,kappertjes en wat vers gemalen peper toe en laat dit minstens een uur marineren. Bereidingswijze Kook de spaghetti beetgaar.
Schep de saus door de pasta en schep dan de mozzarella en rucola er doorheen.
Breng op smaak met zout en peper wanneer dat nodi