Zoek
Uiensalade (insalata Di Cipolle)
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
-4 lente-uitjes(ca.20 stuks)
- 8 ansjofilets
-6 el olijfolie
-2 el wijnazijn
-peper,zout Voorbereiding -Het groen van de uien snijden en 10 min.in koud water leggen.
-De ansjofilets fijnhakken,de drooggedepte lente-uitjes in plakjes snijden en met de ansjofilets vermengen. Bereidingswijze -Olijfolie,peper en zout door elkaar roeren.
-Wanneer het zout is opgelost de azijn toevoegen.
-De marinade over de lente-uitjessalade gieten en goed door elkaar mengen. Serveertips Lekker met stok
Bereiding
-Olijfolie,peper en zout door elkaar roeren. -Wanneer het zout is opgelost de azijn toevoegen. -De marinade over de lente-uitjessalade gieten en goed door elkaar mengen.
Uiensalade (insalata Di Cipolle) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Entrecote met gekaramelliseerde uien Arrosto di
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fegato E Cipolle
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Piselli Con Cipolle E Prosciutto
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse broodjes
0 min
Bekijk recept
Italiaanse bol met Yorkham en zoete-uiensalade
10 min
Bekijk recept
Tomaten-uiensalade
10-20 min -
Bekijk recept
Uiensalade
0-10 min -
Bekijk recept
Uiensalade
0-10 min -
Bekijk recept