Aspergesneetje Met Oesterzwammen

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De asperges beetgaar koken volgens het basisrecept. De sjalotjes snipperen. De oesterzwammen schoon borstelen en in reepjes snijden. De sjalot in de hete boter glazig laten worden. Oesterzwam toevoegen en bakken tot al het vocht verdampt is. De asperges in stukken snijden en toevoegen. Op smaak brengen met peper, zout en basilicum. Het brood roosteren en het aspergemengsel hierop scheppen. Met kaas bestrooien en direct serveren.

Aspergesneetje Met Oesterzwammen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept