Aubergineschnitzels Met Kruidenkorst

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de aubergine schuin in 8 plakken van circa 1 cm. breed. Verwijder de korsten van het brood en verkruimel het met de verse kruiden in de keukenmachine. Schep er de kaas en wat peper door. Klop de eieren los in een bord. Haal de plakken aubergine eerst door het losgeklopte ei en dan door het broodkruimmengsel. Druk het paneerlaagje stevig aan. Verhit een laagje van circa 0,5 cm olie in een grote koekenpan tot er lichte damp afkomt. Bak de aubergine in circa 3 minuten per kant op middelhoog vuur goudbruin. Bak ze in twee porties en houd de gebakken schnitzels warm in een oven van 100 gr.C. Geef er tomatensaus bij.

Aubergineschnitzels Met Kruidenkorst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aubergineschnitzels met een kruidenkorstje
0 min
Bekijk recept