Snij de tempeh in kleine blokjes. Meng de seasoningmix met 2 1/2 dl water, volgens de gebruiksaanwijzing, en laat de tempeh hiering ca 10 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 200 ?C. Was en snij het bosuitje in reepjes Spoel de kidneybonen met water en laat ze uitlekken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukken. Haal de tempeh uit de marinade Verhit de olijfolie en roerbak de tempeh ca 2 minuten Voeg de kidneybonen, de helft van de tomaten en de helft van het marinade vocht toe. Laat het ca 2 minuten bakken Voeg als laatste het bosuitje toe. Besmeer de tortilla′s met de salsasaus en verdeel de helft van de kaas erover. Verdeel het tempehmengsel over de tortilla′s en vouw ze dicht. Leg de tortilla′s naast elkaar in een ovenschaal en bestrooi ze met de rest van de kaas. Zet de tortilla′s ca 15 minuten in de oven.