Ontdooi de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Verwarm de oven voor op 200 ?C. Vet de ovenschaal in. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep 2 eetlepels ringetjes, 1 eetlepel koriander en 50 g geraspte kaas door de spinazie. Voeg wat tabasco, zout en peper naar smaak toe. Schep de spinazie op de tortillas, rol deze op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Breng de tomatensaus pittig op smaak met tabasco en strijk de saus over de tortilla′s uit. Verdeel de zure room, de rest van de uitjes en kaas erover. Schuif de schaal in de oven en laat de enchiladas in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.
ENCHILADAS GEVULD MET PITTIGE SPINAZIE is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)