ENCHILADAS GEVULD MET PITTIGE SPINAZIE

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdooi de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Verwarm de oven voor op 200 ?C. Vet de ovenschaal in. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep 2 eetlepels ringetjes, 1 eetlepel koriander en 50 g geraspte kaas door de spinazie. Voeg wat tabasco, zout en peper naar smaak toe. Schep de spinazie op de tortillas, rol deze op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Breng de tomatensaus pittig op smaak met tabasco en strijk de saus over de tortilla′s uit. Verdeel de zure room, de rest van de uitjes en kaas erover. Schuif de schaal in de oven en laat de enchiladas in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.

ENCHILADAS GEVULD MET PITTIGE SPINAZIE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Enchilada's
50 min
Bekijk recept
Enchiladas met kip en kaas
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchiladas Met Kip En Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Kalkoen-enchiladas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept