Warme Krabdipsaus Met Mexicaanse Chips

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de kaas, de krabsliertjes, creme fraiche, paprikapoeder, bieslook en witte wijn door elkaar. Verwarm het mengsel langzaam. Schep deze dipsaus in een vuurvast kommetje dat bijvoorbeeld op een theelichtje wordt geplaatst. Serveer Mexicaanse chips of rauwe stukjes groenten (broccoliroosjes, paprika, courgette) bij deze dipsaus.

Warme Krabdipsaus Met Mexicaanse Chips is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept