Mexicaanse Pastaschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Maak de peper schoon, halveer hem en verwijders desgewenst de zaadjes. Snijd de helften schuin in smalle reepjes. Verhit de olie in een braadpan en roerbak het shoarmavlees rondom bruin. Bak de ui, paprika, peper en prei ca. 2 minuten mee. Voeg de sausmix, 4 dl. water en de gezeefde tomaten toe. Breng het geheel aan de kook en laat het, zonder deksel, ca. 8 minuten pruttelen. Roer de bonen erdoor en neem de pan van het vuur. Kook de macaroni beetgaar. Giet de pasta af en roer de Mexicaanse kruiden erdoor. Schep de pasta door het bonen-vleesmengsel. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het gerecht in een ovenschaal en strooi de kaas erover. Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 30 minuten door en door heet en goudbruin worden.

Mexicaanse Pastaschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept