Roodbaars Met Rode-uiensaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de wijn, suiker, chilisaus en de gesneden groente in een steelpan en laat dit 10 minuten zachtjes sudderen. Meng wat cajunkruiden door een paar lepels bloem en haal hier de afgedroogde visfilets doorheen. Verhit een laagje olie in de koekenpan en bak de vis aan 2 kanten mooi bruin. Slechts een keer omdraaien dan krijg je het mooiste resultaat.

Roodbaars Met Rode-uiensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept