Kabeljauw Met Groene Pepersaus

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de arachideolie in een steelpan tot de walm er vanaf komt -voeg de saus toe en kook ze al roerend 2 min mee -voeg wat limoensap erbij en hou de saus warm -breng de vis op smaak met peper en zout en bestuif met wat olijfolie -grill de vis 7 a 9 min in een anti aanbakpan, onder de zeer hete voorverwarmde grill zonder de vis te keren

Kabeljauw Met Groene Pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept