- Was de rijst, laat hem uitlekken en bak hem in olie glazig. - Voeg een gesnipperd uitje met de helft van het restje knoflook toe en bak dit kort.
- Ontvel de tomaat en snijd hem in blokjes, schrap de worteltjes, snijd ze in plakjes en voeg die met de tomaat en de fond aan de rijst toe.
- Laat de rijst in 20 minuten gaar worden en zet de pan na 10 minuten op een vlamverdeler.
- Serveer met een kort in wat olie gestoofd mengsel van een gesnipperde ui, restje knoflook, reepjes courgette, reepjes paprika en maiskorrels uit blik.
- Bestrooi met koriandergroen.
- Rooster de gemarineerde biefstukjes onder de grill of op de barbecue aan beide kanten 3 minuten en serveer ze met Salsa de la Casa. Vooraf: Seviche de camarones - Schep 200 gr grote of Noorse garnalen om met 1 dl limoensap en laat ze 4 uur marineren. - Hak een sjalotje, 1 ontvelde tomaat, 1/2 groene paprika en 10 korianderblaadjes fijn en schep dit met 1/2 dl mayonaise bij de uitgelekte garnalen. - Serveren op een bedje van reepjes ijsbergsla)."},"recipeYield":"4 "}