Carne Asada, Sopa De Arroz, Colache.

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pers de limoen uit, pers de knoflook uit en roer de helft ervan door het sap met wat zout en peper. - Bestrijk de biefstukken hiermee en laat ze een half uur marineren.
- Was de rijst, laat hem uitlekken en bak hem in olie glazig. - Voeg een gesnipperd uitje met de helft van het restje knoflook toe en bak dit kort.
- Ontvel de tomaat en snijd hem in blokjes, schrap de worteltjes, snijd ze in plakjes en voeg die met de tomaat en de fond aan de rijst toe.
- Laat de rijst in 20 minuten gaar worden en zet de pan na 10 minuten op een vlamverdeler.
- Serveer met een kort in wat olie gestoofd mengsel van een gesnipperde ui, restje knoflook, reepjes courgette, reepjes paprika en maiskorrels uit blik.
- Bestrooi met koriandergroen.
- Rooster de gemarineerde biefstukjes onder de grill of op de barbecue aan beide kanten 3 minuten en serveer ze met Salsa de la Casa. Vooraf: Seviche de camarones - Schep 200 gr grote of Noorse garnalen om met 1 dl limoensap en laat ze 4 uur marineren. - Hak een sjalotje, 1 ontvelde tomaat, 1/2 groene paprika en 10 korianderblaadjes fijn en schep dit met 1/2 dl mayonaise bij de uitgelekte garnalen. - Serveren op een bedje van reepjes ijsbergsla).

Carne Asada, Sopa De Arroz, Colache. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne asada, sopa de arroz, colache
Bekijk recept
Menu Uit Mexico
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept