Gegratineerde Aardappel-knolselderijschotel

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ovenschaal eerst met knoflook en daarna met boter inwrijven. De selderijknol in vieren snijden en daarna in heel dunne plakjes snijden. Selderij en aardappel beide in ruim kokend water met zout ? 5 minuten koken en laten uitlekken en ze daarna in de ovenschaal leggen, afwisselend een laag selderij en een laag aardappel. Elke laag met wat zout en peper bestrooien. De bouillon mengen met de creme fraiche, de mosterd en wat peper. Het mengsel over de inhoud van de ovenschaal schenken en de kaas erover strooien. De gratin in het midden van de oven in ? 30 minuten gaar bakken tot de groenten gaar zijn en de bovenkant mooi lichtbruin gegratineerd is.

Gegratineerde Aardappel-knolselderijschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepaneerde kip met knolselderij en chorizo
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabi-knolselderijschotel met spek en kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde knolselderijschotel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijschotel
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept