Gegratineerde Koolrabi

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de lenteuitjes, snijd ze in ringetjes en roer de helft door het linzenmengsel.Meet 3 3/4 deciliter van het kohlrabi-kookvocht af, meng er de creme fraiche en de andere helft van de lente-uitjes door.Schep dit mengsel in een ovenschaal en leg de plakken gekookte kohlrabi er voorzichtig bovenop.Meng circa 60 gram van de geraspte kaas door het linzen mengsel.Maak het op smaak met zout en peper en verdeel het over de kohlrabiplakken. Maak er kleine bergjes van, bestrooi ze met de resterende kaas en laat het in de voorverwarm de oven ongeveer 30 minuten gratineren.

Gegratineerde Koolrabi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept