Pelardon Grille

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en scheur de sla in kleine stukjes en droog daarna. Maak een vinaigrette en doe de rozijnen erbij. Kwast de kaasjes in met wat olijfolie en leg ze op een vuurvaste schaal. Plaats de kaasjes onder de grill of in de oven. Rooster de pijnboompitten in een droog pannetje op een laag vuur tot ze lichtbruin kleuren. Neem de kaasjes zodra ze beginnen te smelten uit de grill/oven.

Pelardon Grille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecotes Grille Provencale
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Gevulde Meloen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Beef Teriyaki.*
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraans Toastje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Risotto van quinoa met Pélardon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept