Verwarm de oven voor op 200 gr. Ontvel de tomaten. Halveer ze en leg ze met de snijkant naar boven op de bakplaat. Bestrooi met zout en peper, bedruppel met 1 eetl olifolie en zet ze 50-60 min. in de oven. Snijd de aubergines schuin in plakken van 1 cm. dik en bestrooi ze licht met zout. Laat 20 min. staan en dep droog met keukenpapier. Bestrijk met olijfolie en bestrooi met peper. Bestrijk de grillpan met olijfolie en zet op hoog vuur. Grill de aubergineplakken ca. 2 12 min. per kant. Doe 6 eetl. olijfolie in een grote kom, voeg basilicum en azijn toe. Verdeel sla, tomaat en aubergine over 4 borden. Verdeel de feta erover en bedruppel met de marinade. Schep 1 eetl. creme fraiche op elke salade en bestrooi met paprikapoeder.
Salade Van Geroosterde Aubergines En En Tomaat Met Feta is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta