Bloemkool-aardappelcurry

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de wok, verhit de olie erin en rooster de mosterdzaadjes kort.Doe er de ui en gember bij en laat bakken tot de ui glazig is.Voeg dan de knoflook, het fijngesneden pepertje, de kruiden, de bloemkool en de aardappelblokjes toe en kruid naar smaak met zout. Leg een deksel op de wok en laat de curry in circa 15 tot 20 minuten gaar smoren.Roer het tussendoor een paar keer voorzichtig om of schud even met de pan.Bestrooi de curry vlak voor het serveren met koriander en druppel er wat citroensap over.

Bloemkool-aardappelcurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete-aardappelcurry met witvis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig gebakken tofu in zoete-aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept