Pompoenfondue

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de pompoen en verwijder de pitten. Hak de pompoen in kleine blokjes. Snipper de ui en bak deze in olie. Voeg de pompoenblokjes toe en bak deze even mee. Voeg de kerrie toe. Doe het water erbij en het bouillonblokje en laat 15 min koken. Maak daarna met de pureestamper of staafmixer een homogene massa van de inhoud van de pan. Bak de knoflook en verse kruiden in olie tot de knoflook gelig kleurt. Blus dit met shoyu en voeg het kruidenmengsel bij de pompoenmassa. Goed doorroeren, probeer of smaak en dikte van de verkregen saus naar wens zijn. Verdun eventueel met witte wijn of water. Doe de pompoensaus in een fonduepan en roer de sojacuisine er doorheen.

Pompoenfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

pompoenfondue
30 min
Bekijk recept

pompoenfondue
30 min
Bekijk recept