Kervel Broodjes

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg in 12 gelijke stukken verdelen. Stukken deeg iets plat drukken. In midden van stukken deeg kervelmengsel leggen. Deeg om mengsel heenvouwen en tot bolletjes vormen. Leg de deegbolletjes met de sluitnaad naar beneden op het bakpapier en laat dit vervolgens nogmaals rijzen volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de bolletjes in het midden van een voorverwarmde oven op 225 graden Celcius in ca. 20 minuten. (Indien je ze van tevoren maakt 15 minuten voorbakken en 5 minuten afbakken.)

Kervel Broodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept