Zuurkool Met Gestoomde Groenten

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zuurkool laten uitlekken en 30 minuten op stoom koken. De wortelen en de raapjes schoonmaken, bedekken met koud water, kruiden met zout, een snuifje suiker bijvoegen en een twintigtal minuten laten koken. De courgettes wassen en in rondjes snijden, de preistengels schoonmaken en in stukjes snijden. Bij de andere groenten voegen als deze halfgaar zijn. Als de zuurkool gaar is, overgieten met de verwarmde room.

Zuurkool Met Gestoomde Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept