Polenta Met Chineese Kool

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de hete bouillon in een glazen kom in de stoomkorf.(Bij electrische stomer in de rijstkom) Strooi de havermout, zout en peper in de bouillon (=polenta). Zet de kom in de stoomkorf en stoom gedurende 20 min. Haal ondertussen de bladeren van het bovendeel van de kool, was de kool en verwijder de harde stengels. Snijd de bladeren in lange repen. Laat in een koekepan de uien en de boter langzaam bruin worden. Maak in een serveerkom lagen van de polenta en de Chineese kool. Schep daarna de gebakken uien over de polenta en bestrooi met de gehakte kruiden. Serveer heet!

Polenta Met Chineese Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde zalmfritters
20 min Snack
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polentagaletten, moes met 3 soorten ui
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept