Rozemarijn en tijm van takjes rissen en met rest van kruiden fijnsnijden. In kom broodmix mengen met driekwart van tomaatstukjes, verse kruiden, 1 tl zout en 3 el olie. Scheut voor scheut tomatensap toevoegen en met de hand of met mixer met deeghaken mengen tot samenhangend deeg. Deegbal in kom terugleggen en afdekken met plasticfolie. Deeg 10 min. laten rusten. Bakplaat bekleden met bakpapier. Handen met bloem bestuiven. Deegbal op bakplaat uitdrukken tot dikke lap. Afdekken met vochtige theedoek en op warme plaats 30 min. laten rijzen. Oven voorverwarmen op 225 graden. Deeg met 1 el olie bestrijken. Brie in plakken snijden en met rest van zongedroogde tomaten over bovenkant deeg verdelen. Brood licht bestrooien met zoutvlokken. Brood in midden van oven in 15 min. goudbruin bakken. Laten afkoelen en in repen snijden.
Tomatenbrood Met Geitenbrie is een recept van Smulweb.nl