Bladerdeegtaartjes Met Geitenkaas En Champignons

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de champignonplakjes snel knapperig en lichtbruin. Bestrooi ze met zout en versgemalen peper. Schep de plakjes in een kom. Bak vervolgens in 2 eetlepels olijfolie de uiringen in ca. 15 minuten zacht en glazig. Schep de uiringen uit de pan bij de champignonplakjes. Voeg aan deze vulling voor de taartjes de tijm toe en meng door elkaar. Leg de n?t ontdooide plakjes bladerdeeg naast elkaar, maar wel met 2 cm tussenruimte, op het bakpapier. Het beste bakresultaat wordt bereikt met n?t ontdooid deeg dat koud is maar tijdens de behandeling niet breekt. Bestrijk de plakjes met losgeklopt ei. Schep in het midden van de plakjes wat vulling. Zorg ervoor dat ongeveer 1,5 cm van de randen vrij blijft. Tijdens het bakken zullen deze randen iets omhoog komen. Strooi geitenkaas op de vulling. Bak de taartjes in ca. 15 minuten gaar. Het deeg is dan goudbruin van kleur. Dien de taartjes warm op.

Bladerdeegtaartjes Met Geitenkaas En Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ham-aspergetaartje met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met pesto
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel-bladerdeegtaartjes
15 min Gebak
Bekijk recept