Zalm Als "slow Food"

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel 1 1/2 eetl olie over het midden van de bakplaat. Verdeel de helft van de bosuitjes en 4 takjes dragon erop. Boen een sinaasappel goed schoon en rasp een 1/2 theelepel van de schil erop. Leg de zalmstukken naast elkaar op de bakplaat. Strooi zout en peper op de vis. Smeer de vis in met de resterende olie. Verdeel de rest van de bosui en dragon over de vis en rasp nog een 1/2 theelepel sinaasappelschil erboven. Plaats de bakplaat midden in de oven. Draai de oventemperatuur terug naar 60 graden. Gaar de vis in 25 minuten.

Zalm Als "slow Food" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade
Bekijk recept
Stoofpot van kip en bospaddenstoelen
Bekijk recept
Angel food cake met kokos
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept