Gepocheerde Zalm

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de zalm in een wijde pan en pocheer in water met zout. De zalm zou van binnen best nog een klein beetje rauw mogen zijn, het maakt de vis lekker sappig. Smelt in een apart pannetje op heel zacht vuur de boter tot dat die zacht (cremeachtig) maar niet doorschijnend is. Tip: Je kunt de zalm ook pocheren in wat (zelfgemaakte) visbouillon of met visfond uit een potje. Maar dit is niet nodig. Gewoon puur en naturel zoals in het recept vind ik het lekkerst..

Gepocheerde Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept