BEREIDING 1. Dep de zonnevisfilets droog en leg ze op een ingevette ovenschaal
2. Snijd de velkant in met een scherp mes
3. Besprenkel met olijfolie, fijn gesneden knoflook en fijn gesneden pepertje
4. En zet deze in een oven van 180 graden C. en gaar deze in ca 12 minuten
5. Schil de asperges en zet deze op met water, banda foelie boter en zout
6. Kook de asperges gaar in ca 12 minuten
7. Kook de zeekraal af in water zonder zout
8. Kook de visfond in voor de saus
9. Steek de staafmixer in de visfond en voeg klontje voor klontje de koude boter toe 10. Houd de saus in beweging net zo lang tot alle klontjes boter zijn opgenomen 11. Breng opsmaak met peper en zout 1
2. Serveer de asperges op het bord en rangschik hierop de zonnevis en de zeekraal 1
3. Lepel de botersaus over de vis en de asperges
Zonnevisfilet Uit De Oven Met Brabantse Asperges is een recept van Smulweb.nl