Florentijnse Kabeljauwschotel

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Kabeljauw 10 min laten pocheren in de bouillon *Spinazie in vergiet laten uitlekken, op smaak maken met peper, zout en nootmuskaat. *Boter in een pannetje smelten, bloem, melk,en room erdoor tot er een gebonden (s)aus ontstaat. *Doe vervolgens de geraspte kaas door de (s)aus.Goed roeren. *Ovenschaal beboteren, spinazie erin, daarop de uitgelekte kabeljauw en dan bedekken met de (s)aus. *15 min in een oven van 200°C

Florentijnse Kabeljauwschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steaks gevuld op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Kabeljauw
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept