Zalm In Bladerdeeg

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de creme fraîche met de peterselie, knoflook, suiker (zoetstof), zout en peper. Snijd de zalmfilet in twee plakken of stukken (deze komen bovenop elkaar in het deeg). Maak van de plakjes bladerdeeg twee even grote deeglappen die groot genoeg zijn om de zalmfilet in te verpakken. Doe de helft van het creme fraîchemengsel op de eerste deeglap en leg hier het eerste stuk zalm bovenop. Verspreid de - goed uitgelekte - spinazie over de zalm en leg daarna het tweede stuk zalm op de spinazie. Verspreid de andere helft van het creme fraîchemengsel over de zalm. Leg de tweede deeglap over de zalm met toebehoren en maak de randen van de twee deeglappen (licht bestrijken met water) goed dicht. Leg het geheel in/op de ovenvaste schaal en geef enkele schuine sneden in de bovenkant van het deegpakket. Bak het pakket gedurende ongeveer 25 minuten in de oven.

Zalm In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept