Paassoep Met Groene Asperges En Ei

2
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een kleine pan, roer de bloem erdoor en laat het mengsel op laag vuur 1 minuut pruttelen. Voeg ? liter water en het bouillontablet toe. Breng desoep al roerende aan de kook en laat hem enkeleminuten zachtjes koken. Voeg asperges, de room en zout en peper toe. Schep soep in twee borden en garneer met plakjes ei.

Paassoep Met Groene Asperges En Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Paassoep
0-10 min -
Bekijk recept
Mayiritsa (Griekse Paassoep)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paassoep Met Champignons
10-20 min -
Bekijk recept
Paassoep
0 min
Bekijk recept