Romige Aspergesoep Met Gerookte Zalm

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in de kippenbouillon gaar. Schep de aspergesstukjes uit de bouillon. Snijd de kopjes van aspergesstukjes en houd ze apart. Doe de rest van de asperges terug in de bouillon en pureer de soep met behulp van een staafmixer, of wrijf de aspergestukken door een zeef en roer de aspergepuree door de bouillon. Breng de soep aan de kook. Houd 4 aspergekopjes en 4 reepjes zalm apart. Verlaag de warmtebron en roer de zalmreepjes en fijngehakte kervel door de soep. Voeg de aspergekopjes toe. Klop de slagroom lobbig.

Romige Aspergesoep Met Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept