Kool En Varkensvleessoep Uit Frankrijk

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de kool in 4 parten. Doe deze samen met de in stukken gesneden aardappelen en wortel gesnipperde prei, koolraap, gesnipperde ui en uitgeperste teentje knoflook in de bouillon. Kruid met thijm, kruidnagel, peper en zout. Doe het vlees erbij en breng aan de kook. laat de kool zover gaar worden, dat deze nog knapperig is, voeg dan de uitgelekte bonen bij het geheel en verwarm ze even mee. Bak de sneetjes brood. Leg er een in ieder bord en giet hier de warme soep op, geef het vlees er apart bij.

Kool En Varkensvleessoep Uit Frankrijk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijn met miso, pilav en shiitake
1 uur-
Bekijk recept
Hartige Tarte tatin uit Frankrijk
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept