Pluk de blaadjes van de koriander om de soep te garneren en gebruik de steeltjes voor de bouillon. Pel en snij de uien in parten. Was en zet de kip op met 1 1/2 liter water, bouillonblokjes, koriandersteeltjes, helft van de ui en 1 eetlepel komijnzaad. Breng de bouillon aan de kook. Laat de kip ca. 1 uur zachtjes koken. Zeef de bouillon, laat de kip afkoelen, verwijder het vel en pluk het kippenvlees. Was en halveer de peper. Verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de rest van de kruiden, ui en de peper glazig. Was en snij de tomaten in stukjes, schep ze bij de uienmengsel en bak ze ca. 2 minuten mee. Pers de limoenen uit. Schep de gebakken groenten en kruiden samen met de bouillon en het kippenvlees terug in de soeppan en laat de soep ca. 10 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met het limoensap, zout en peper. Garneer met de korianderblaadjes