Gazpacho Met Sjalotten (koude Spaanse Soep)

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalot pellen, halveren en ragfijn snipperen. De komkommer schillen. De paprika?s halveren, zaad en zaadlijsten verwijderen. De tomaten wassen. Komkommer, paprika en tomaten in grove stukken snijden. Alle ingredienten in blender of met staafmixer pureren tot een gladde massa, daarna zeven. Op smaak brengen met zout en peper. Laat de soep voor serveren minstens 1 uur afkoelen in de koelkast.

Gazpacho Met Sjalotten (koude Spaanse Soep) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept