Slakken In Rode Wijnsaus

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De reuzel verhitten en de bieslook, de uien en het spek toevoegen; wat laten kleuren . De slakken erbij doen en even mee laten sudderen. Met de bloem bestrooien en dan de rode wijn erbij. Bijvullen met water zodat alles onderstaat indien nodig; kruidentuiltje erbij, kruidnagel en de look. En nu maar lekker laten sudderen. Zeker een uur. Kruidentuiltje verwijderen voor het serveren

Slakken In Rode Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met oregano
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met kruidenboter
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept