Mosselen Met Pizzaiola Vulling

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de soepgroente schoon, was ze en hak ze fijn. Snijd de uien in ringen. Breng de groente in een pan met wijn en water aan de kook. Kruid met peperkorrels, tijm, laurierblad en zout.Voeg de mosselen toe en kook ze tot de schelpen open staan.Schep de mosselen met een schuimspaan uit de pan en schrik ze onder koud water af. Verwijder de lege schelphelften.Leg de volle helften op een speciaal mosselbord of op een zoutbedje. Snijd ondertussen de tomaten in kleine stukjes en pers de knoflook uit;meng met tomatenpuree en oregano.Verdeel het mengsel over de mosselen.Strooi de kaas over de mosselen en besprenkel het geheel met olie. Gratineer het gerecht in de voorverwarmde oven tot de kaas lichtbruin is.

Mosselen Met Pizzaiola Vulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept